Garnitura de PTFE/Teflon personalizate

Ca unul dintre cei mai importanti producatori de produse din cauciuc si furnizori din China, Qianlang acum va aduce calitate si durabile ptfe/teflon garnitura fabricate în China. Oferindu-vă servicii personalizate, noi călduros bun venit pentru a cumpăra sau en gros produsele noastre din cauciuc si verifica oferta cu noi. PTFE...

Descriere

Ca unul dintre cei mai importanti producatori de produse din cauciuc si furnizori din China, Qianlang acum va aduce calitate si durabile ptfe/teflon garnitura fabricate în China. Oferindu-vă servicii personalizate, noi călduros bun venit pentru a cumpăra sau en gros produsele noastre din cauciuc si verifica oferta cu noi.

PTFE (Teflon) are o varietate de aplicaţii ca un material de etanşare, care este utilizat pe scară largă în petroliere, chimice, farmaceutice, alimentare, industria siderurgică, etc.

PTFE performanţă avantaje:

Temperatură înaltă - temperatura de până la 250de operare.

Temperatură scăzută rezistenţă - PTFE a bună rezistenţă mecanică; chiar în cazul în care temperatura a scăzut la-196, este, de asemenea, puteţi menţine alungiri de 5 %.

Rezistenta la coroziune - PTFE poate rezista aproape chimice si solventi, este inert şi acesta poate rezista la rezistenţă puternică de acid şi alcaline, apa şi o varietate de solvenți organici.

Rezistenta la vreme - PTFE are cea mai bună rezistenţă de îmbătrânire în materiale plastice.

Lubrifiere mare - PTFE are cel mai mic coeficient de frecare din materiale solide.

Nici o adeziune - PTFE are cel mai mic tensiunii superficiale în materiale solide şi să adere la orice substanţă.

Non-toxice-PTFE a inerției fiziologice, nu există nici reacţii adverse când implant artificiale vaselor de sânge şi organe în organism pentru lung timp.

Hot Tags: Garnitura de PTFE/Teflon, China furnizori, producatori, fabrica, en-gros, personalizat, citat, cumpara, fabricate în China

Produse conexe

Anchetă

Produse