Garnituri Viton Quad-inel

Garnituri Viton Quad-inel

Sigilii de Quad-inel Viton dimensiuni din Viton Quad-Ring sunt la fel cu AS568 O-ring, şi se poate înlocui inele o bine. Viton Quad-inele sunt utilizate pe scară largă de maşini, industria petrochimică, instrumente şi metri, sanitare ware, echipamente medicale, supapa pompa de automobile, şi aşa mai departe. Viton Quad-inele...

Descriere

Garnituri Viton Quad-inel

Dimensiuni de Viton Quad-Ring sunt la fel cu AS568 O-ring, şi se poate înlocui inele o bine.

Viton Quad-inele sunt utilizate pe scară largă de maşini, industria petrochimică, instrumente şi metri, sanitare ware, echipamente medicale, supapa pompa de automobile, şi aşa mai departe.

Viton Quad-inele au bună rezistenţă la căldură, petrol şi chimice, şi, de asemenea, rezistenţă bună la abraziune şi rezistenţă la presiune.

Ca unul dintre cei mai importanti producatori de produse din cauciuc si furnizori din China, Qianlang acum va aduce calitate si durabile viton quad-inel sigilii fabricate în China. Oferindu-vă servicii personalizate, noi călduros bun venit pentru a cumpăra sau en gros produsele noastre din cauciuc si verifica oferta cu noi.

Hot Tags: Viton quad-inel sigilii, furnizori China, producatori, fabrica, en-gros, personalizat, citat, cumpara, fabricate în China

Produse conexe

Anchetă

Produse