Teflon FEP încapsulat inele

Inele încapsulate au rezistenta chimica excelenta, aproape rezista la toate mediatori chimici, şi temperatură mare, rezistenta buna la compresie si de frictiune, persistenţa excelente de etanşare şi durată lungă de viaţă. Inele încapsulate sunt folosite în principal pentru pompe si vane, reacţie...

Descriere

Inele încapsulate au rezistenta chimica excelenta, aproape rezista la toate mediatori chimici, şi temperatură mare, rezistenta buna la compresie si de frictiune, persistenţa excelente de etanşare şi durată lungă de viaţă.

Inele încapsulate sunt utilizate în principal pentru pompe şi supape, navele de reacţie, filtre, aparate sub presiune, schimbatoare de caldura, cazane, conducte flanse, compresoare de gaz, etc.

Acum materiale din afara sunt FEP (căldură rezistenţă la 180℃) si PFA (căldură rezistenţă la 220℃), în interiorul materiale sunt silicon şi Viton.

Ca unul dintre cei mai importanti producatori de produse din cauciuc si furnizori din China, Qianlang acum aduce calitate si durabile teflon fep încapsulat inele fabricate în China. Oferindu-vă servicii personalizate, noi călduros bun venit pentru a cumpăra sau en gros produsele noastre din cauciuc si verifica oferta cu noi.

Hot Tags: Teflon FEP încapsulat inele, China furnizori, producatori, fabrica, en-gros, personalizat, citat, Cumpar, fabricate în China

Produse conexe

Anchetă

Produse