Monturi de sex masculin din cauciuc anti-vibraţii

Materiale: Naturale cauciuc, BNR, EPDM duritate: 50 ~ 70 Shore A anti-vibraţii cauciuc Muntele este corpul cilindric sau conic din cauciuc cu placă şi şuruburi. E compresibil, şi are o structură simplă, convenabil pentru a instala. Mounts cauciuc anti-vibraţii au ulei de bună rezistenţă, acid şi alcaline...

Descriere

Material: Cauciuc Natural, BNR, EPDM

Duritate: 50 ~ 70 Shore A

Muntele de cauciuc anti-vibraţii este corpul cilindric sau conic din cauciuc cu placă şi şuruburi. E compresibil, şi are o structură simplă, convenabil pentru a instala.

Mounts cauciuc anti-vibraţii au ulei de bună rezistenţă, rezistenţă acid şi alcaline, anti-imbatranire, rezistenta la caldura si alte proprietăţi. Ele sunt utilizate pe scară largă în instrumente electronice, pescaj ventilatorului, pompa de apa, chiller, etc.

Ca unul dintre cei mai importanti producatori de produse din cauciuc si furnizori din China, Qianlang acum va aduce calitate si durabile de cauciuc anti-vibraţii masculin se monteaza fabricate în China. Oferindu-vă servicii personalizate, noi călduros bun venit pentru a cumpăra sau en gros produsele noastre din cauciuc si verifica oferta cu noi.

Hot Tags: bărbat din cauciuc anti-vibraţii mounts, furnizori China, producatori, fabrica, en-gros, personalizat, citat, cumpara, fabricate în China

Produse conexe

Anchetă

Produse