Acasă > Stiri > Conţinut
Care sunt diferenţele dintre comune din cauciuc Materials?(一) inel de etanşare
Jun 05, 2017

 

Inel de etanşare este oinel de cauciuca cărui secţiune transversală este rotund. Din cauza sale secţiune transversală de tip O, se numeşte O tip inel de etanşare.

1. BNR BNRinel de etanşareeste potrivit pentru utilizarea în sistemul de petrol, ulei hidraulic, ulei hidraulic glicol, două ester ulei, benzina, apa, siliciu unsoare, ulei de silicon şi alte mijloace media. Este cel mai utilizat pe scară largă şi cel mai mic cost de cauciuc sigiliu la prezenta. Nu este potrivit pentru solvenţi polari cum ar fi cetonele, ozon, nitro hidrocarburi, MEK şi cloroform. Este de uz general temperaturi -40 ~ 120 grade Celsius.

Doi, HNBR hidrogenate nitril cauciuc inel de etanşare a conferi rezistență la coroziune excelent, lacrimă de rezistenţă şi de compresie caracteristicile de deformare, rezistenta la ozon, rezistenta la soare, vreme rezistenta mai bine. O mai bună rezistenţă la abraziune decât BNR. Aplicabile la masini de spalat, sisteme de motor auto. Nu este recomandat pentru utilizare în alcooli, esteri sau solutii aromatice. Este de uz general temperaturi -40 ~ 150 grade Celsius.

Trei, SIL silicon cauciuc inel de etanşare a rezistenta la caldura excelent, rezistenta la frig, rezistenta la ozon, rezistenţă atmosferice îmbătrânire. Are izolaţie bună performanţă. Dar rezistenţa la tracţiune este inferioară celei din cauciuc obişnuit şi are nici o rezistenţă de ulei. Aplicabile la aparatele de uz casnic, cum ar fi Boilere electrice, fiare de călcat electrice, cuptoare cu microunde, etc... Modelului de utilitate este de asemenea potrivit pentru diverse articole care au contact cu corpuri umane, cum ar fi un ceainic, un dozator de apa, etc... Nu este recomandat pentru utilizare în solvenți cel mai concentrat, uleiuri, acizi concentrat şi hidroxid de sodiu. Intervalul de temperatură uz general este -55 ~ 250 grade Celsius.

Patru, VITON fluorinel de etanşare din cauciuc, temperatură înaltă rezistenţă decât cauciuc siliconic, vreme excelenta rezistenta, rezistenta la ozon si rezistenta chimica, rezistenta la frig este rău. Acestea sunt rezistente la cele mai multe uleiuri şi solvenţi, mai ales acizi, hidrocarburi alifatice, aromatice policiclice, şi animale şi uleiuri vegetale. Aplicabile cerințele pentru motoare diesel, sisteme de combustibil şi combinatelor chimice de etanşare. Amestecuri de cetone, esteri de greutate moleculară mică şi acid azotic nu sunt recomandate. Intervalul de temperatură uz general este -20 ~ 250 grade Celsius.Fabrica de produse Haining Qianlang cauciuc

ADAUGA:1 Liluqiao, Zhengyang, Maqiao Street Haining, Zhejiang 314419 China.

TEL:+ 86-573-87767299

FAX:+ 86-573-87763488

E-mail:Sales@qlrubber.comProduse