Acasă > Stiri > Conţinut
Diferenţa dintre articole din silicon si cauciuc
Mar 08, 2017

Spunem adesea că andquot; silicon cauciuc productsandquot; care este de fapt o combinaţie chimică între articole din silicon si cauciuc, dar cred că mulţi oameni nu ştiu diferenţa dintre cele două, acum să-mi introducă pentru tine.

Cauciuc pot fi împărţite în cauciuc sintetic şi din cauciuc natural. Cauciuc natural este un polimer de izopren, este prelucrate şi a făcut din latex de cauciuc, şi siliconic sintetic se face prin polimerizarea sau policondensare monomerului de, cauciuc sintetic poate fi in forma de forţă externe cu o capacitate rapidă a restabili forma originală, deoarece are proprietăţi fizice bune, există anvelope auto, furtun de cauciuc, inel de etanşare , bandă adezivă, materiale de izolare și alte produse din cauciuc. În comparaţie cu articole din silicon, cauciuc au bun duritate, rezistenta la abraziune, dielectric de bun şi rezistenţă la coroziune, care sunt mai bune decât produse din cauciuc. Utilizate în general produse din cauciuc sunt întotdeauna în mare de masini, echipamente industriale si echipamente de transport auto şi aşa mai departe.

Articole din silicon sunt o monocomponent de cauciuc lichid la temperatura camerei vulcanizare la punctul chimice. Este elastomeri de siliciu organicca materie primă, în comparaţie cu produse din cauciuc, acum o mulţime de produse de viaţă sunt fabricate din silicon în loc de cauciuc, pentru că în primul rând articole din silicon nu sunt toxice şi produse din cauciuc sunt toxice, si articole din silicon sunt incolor și insipid, şi protecţia mediului, de asemenea, foarte moale, dar produse din cauciuc sunt miros, culoare, poluante pentru mediu. Acum produse de silicon sunt utilizate pe scară largă în diverse industrii.

Încredere producator de articole din silicon si cauciuc: Haining Qianlang fabrica de produse din cauciuc (www.qlrubber.com). Bine ati venit la anchetă ne!


Produse