Acasă > Stiri > Conţinut
Vorbesc despre procesul de strat izolant
Dec 05, 2016

O, pre-asamblarea verifica sigiliile după pretratarea pentru deformare şi impactul adunare, pentru a fi preinstalat. Pentru a trim deformare a suprafetelor de etanşare, decalajul de etanşare ar trebui să fie uniforme, decalaj între cele mai bune în 0,1-0,2 mm și maximum de 0,8 mm pentru a se potrivi sigiliului Adunării.

În al doilea rând, tuns pentru a elimina excesul de adeziv partea de extrudare de intarire sub presiune, îmbunătăţirea aspectul calităţii. Tunderea nu este straturi de cauciuc.

Trei, tratament adeziv imediat după, atenţia trebuie să fie uniform. Metode comune includ mână pictura, pulverizare, acoperire cu role, presiune, presiune şi vid impregnare, imersiune. O singură bucată, o cantitate mică de clei de mână, folosind pensula, spatulă şi roată în diferite forme, poate fi folosit pistol mare-zona de acoperire, dar lipici este mult mai subţire. High-cut adeziv decalaj ar putea fi folosind metoda de pariu. Este utilizat de turnare în cantităţi mari de adeziv sub presiune sau vid impregnare metoda.

Patru, amplasament pe suprafaţa de etanşare obiectiv este de a elimina unsoare, vopsea, rugină, şi praf. Motorina si benzina sunt utilizate în mod obişnuit lichid de curăţare, de precizie sau o mică zonă pieselor de maşini folosite acetonă, anhidrida oţet şi apă de banane se spală solvent, suprafata de hidroxid de sodiu, carbonat de sodiu, metasilicate de sodiu şi sodiu alcaline soluţie de curăţare de etanşare. Ideal este tratata cu vapori de tricloretilen. Lampă de benzină disponibile flacără lăcuite ars din nou cu rugina remover sau metoda de spalare.

O pereche de: UV Gel

Următoarea: UV lipici instrucţiuni

Produse