Acasă > Stiri > Conţinut
Materialul de etanșare din cauciuc este diferit
Sep 26, 2017

Materialul cauciucului este diferit

Inel de etanșare inel de etanșare inel de etanșare cu inel de etanșare cu inel de etanșare O inele cu inel de etanșare metalic cu inel de etanșare metalic cu inel de etanșare O inele cu inel de etanșare cu inel metalic cu inel de etanșare cu inel de etanșare cu inel de etanșare O inel O , cauciuc nitrilic utilizat în general, cauciuc natural, cauciuc cloroprenic, cauciuc de etilenă propilenă, cauciuc fluorurat, cauciuc siliconic și fabricarea amestecurilor. În plus față de tipul O, există triunghiulare, dreptunghiulare, tip D, tip T, pătrat, în formă de inimă, tip X, pentagonală, și așa mai departe.

În funcție de diferitele materiale utilizate în inelul de etanșare, natura diferitelor clasificări 1. Etanșări la temperaturi ridicate 2. Etanșări de presiune înaltă 3. Sigilii rezistente la coroziune 4. Sigilii rezistente la uzură

Sigiliile sunt utilizate în principal pentru a împiedica producerea de ulei și apă pentru a preveni coroziunea gazelor, pentru a preveni scurgerile: etanșări tip IDI, garnituri de tip UN, garnituri de tip UHS, garnituri de tip OSI, garnituri tip UPH, garnituri de tip YX, YA , etanșări QK, garnituri KY, garnituri O, garnituri dreptunghiulare, sigilii stelare, inel L, inel de praf de tip DKB, inel de praf de tip DKI, inel de praf de tip DKBI, inel de protecție împotriva prafului, inel, inel de praf tip DHS, inel Lei, inel de tambur, sigiliu de inel de munte. Garnitura din cauciuc fluor. Garnitura din cauciuc fluor. Sigiliu din cauciuc siliconic. Sigiliu siliconic. Inel de inel cu inel de inalta temperatură, acoperit cu etanșare, acoperit cu inel de inel de fluor. V ring. Inel stelar. Kdas cerc combinat, nok.nak. Șaibe acoperite cu metal, etanșări din cauciuc PTFE. Sigilii. Garnituri din cauciuc, sigilii din plastic. Anti-îmbătrânire, viață lungă, întreținere ușoară. Particule speciale de cauciuc negru lungi, ușor de întreținut și așa mai departe. Pavajele de diferite tipuri de stadioane de plastic sunt în general testate conform standardelor. Specificațiile sunt de la 1 la 2 mm și de la 2 la 4 mm, etc., utilizarea materiilor prime de cauciuc rezidual non-poluante, cu fabricarea particulelor de cauciuc pentru echipamentul de prelucrare. Particulele neregulate de cauciuc neregulat, amestecate cu standardele corespunzătoare de clasificare a specificațiilor, fibre, praf și alte impurități în controlul de 1%, și toate tipurile de placaj din plastic de pavaj, agent de întărire și alte materiale de materie primă rigiditate bond. Cu particulele de cauciuc speciale produse din elasticitate moderată, situația actuală este moderată, aspect frumos, în conformitate cu standardele naționale, cu elasticitate moderată, non-alunecare, permeabilitate la apă bună, uzură, ignifugare, non-radiații netoxice , anti-îmbătrânire, viață.


Produse