Acasă > Stiri > Conţinut
Furtunuri de cauciuc produse tubulare din cauciuc
Aug 25, 2017

Cauciuc produse cauciuc furtunuri tubulare

Furtunul este folosit pentru transportul de gaz, lichid, nămol, ca material de o clasă de produse tubulare din cauciuc. Din stratul interior, stratul exterior şi sandviş componenţa, sandwich material poate fi bumbac, Cortina de sârmă, sârmă şi alte umple.

Furtun de cauciuc este fabricat din cauciuc cloropren cauciuc nitril; acid şi alcaline rezistente, de înaltă rezistente la temperatură furtun adoptă etilenă propilen cauciuc, fluor din cauciuc sau silicon cauciuc şi aşa mai departe. Acesta este fabricat din cauciuc natural, stiren butadien cauciuc sau butadien cauciuc. Stratul interior al furtunului direct este supus la uzură şi eroziune de mediu şi transport şi îl împiedică scurgerea. Stratul exterior protejeaza intermediar la daune externe şi a eroziunii. Stratul intermediar este stratul de presiune a furtunului si este un link foarte important. O parte din presiunea si greutatea. Presiunea de lucru a furtunului depinde de material si structura de stratul intermediar. Prin urmare, calitatea de furtunul este foarte diferită de cea a stratului intermediar.

Furtun de producţie proceselor de bază pentru prelucrarea de cauciuc, din cordonul ombilical (perdea linie) si panza de prelucrare, furtun de turnare, vindecarea şi aşa mai departe. Structură diferită şi diferite furtun laminate, sandwich prelucrare metode si furtun, echipamente de formare variază.

Lipici plin tub pentru că nu există nici un sandwich, chiar folos poate fi presa din furtun; furtun de pânză trebuie să utilizeze banda înfăşurat în stratul interior de maşină de laminat; sârmă sandwich furtun in forma de spirala prima după spirală metalică de tricotat şi de înfăşurare a furtunului trebuie să utilizeze o ţesătură specială ţesut masina sau masina de bobinat; furtun de tricotare nevoie pentru a utiliza masina de tricotat şi aşa mai departe.

Importanţa furtun aplicatii, odată cu dezvoltarea rapidă a societăţii, dezvoltarea transportului, de asemenea, marchează nivelul de dezvoltare al unui oraş, fel de mici ca un document de circulaţie, lovit la nivel de tonaj de obiecte, poate transporta, dar, de asemenea, foarte rapid, cum ar fi Taobao exprima repede atunci când dimineaţa pentru a obţine următorul single, servite după-amiaza.

Ca acest furtun industria transporturilor sunt multe restrictii, nu furtun este lung, adică, diametru furtun este prea mare sau altceva traseul de logistica nu este foarte buna, nevoie de tranzit, astfel încât nu există o forţă de la compania de logistica, de asemenea, este foarte important , Acest lucru nu este o perioadă de pauză de lucru un dosar.

Este nevoie de un client în Mongolia interioară mare diametru furtun, consultaţi mai multe furtun fabrica, deoarece impozitul nu este 包邮 dat furtun de diametru mare oferta este lui mai mult inima, şi, în final, clientul a decis să coopereze cu Mongolia interioară.


Fabrica de produse Haining Qianlang cauciuc

ADAUGA:1 Liluqiao, Zhengyang, Maqiao Street Haining, Zhejiang 314419 China.

TEL:+ 86-573-87767299

FAX:+ 86-573-87763488

E-mail:Sales@qlrubber.com


Produse