Acasă > Stiri > Conţinut
Furtunuri de cauciuc, de tipul de introducere
May 26, 2017

Furtunuri de furtunuri cauciuc cauciuc sunt din oțel împletite furtunuri. Furtun constă dintr-un strat interior, un strat de sârmă de panglica si un strat exterior. Potrivit pentru transport fluide hidraulice, cum ar fi alcooli, combustibili, lubrifianti, emulsii şi altele.

caracteristică

În comparaţie cu furtunuri civile, industriale mediul de operare este mai complex şi mai rău, echipamentul este mai exigente pe conducte, astfel încât furtunul industriale la proiectare, alegerea materialelor de producţie, transport şi chiar şi depozitarea finală a norme stricte şi standard.

Furtunuri industriale sunt disponibile într-o gamă largă de dimensiuni, cu o gamă largă de presiune si rezistenta chimica.

Cerere de furtunuri cauciuc

Furtunuri industriale sunt utilizate într-o gamă largă de industrii, cum ar fi petrol, chimice, nave, doc, tanc, agricultura, alimente, bauturi, farmaceutice şi alte industrii, precum şi cald şi rece de apă, abur, ventilatie, racire, foc, mediu hidraulice, cum ar fi gaze, apă, ceaţă, noroi, nisip, fier tablete, şi aşa mai departe.

Procesul

Furtunuri industriale din cauciuc, dacă mediul este apă, gaz, petrol, produse chimice sau de altă natură au de obicei interne lipici, cauciuc şi compoziţia stratului intermediar. Stratul de mijloc este de obicei majoritatea ţesute componente şi rolul său în întărirea puterea de furtun. În plus, există clei interne şi externe între sârmă încorporat, pentru funcţionarea vid presiune negativă. Există, de asemenea, sârmă conductoare, potrivite pentru interzicerea scântei mediu, cum ar fi combustibilul de operare şi aşa mai departe.

clasificarea

Pentru a îndeplini condiţiile fizico-chimice de funcţionare în diverse meserii, Furtunuri industriale au de obicei standarde foarte stricte de implementare pentru materii prime chimice şi procese în coloizi interne şi externe. În funcţie de condiţiile de muncă de clasificare, comune sunt:

Furtun de alimentare cu apă. Pentru irigaţii, Gradinarit, constructii, foc, echipament şi cisternă chimică, Ingrasaminte agricole, gunoi de grajd, drenare a apelor uzate industriale şi aşa mai departe. Termoizolant material PVC, EPDM majoritatea.

Cauciuc fierbinte furtunuri de apă şi abur furtun. Folosit pentru echipamente de racire apa, motor motor cald şi apă rece, prelucrarea produselor alimentare, in special produse lactate cu apă caldă şi abur saturat de răcire. Termoizolant material EPDM cea mai mare parte. Băuturi furtunurile de alimentare. Pentru non-grăsime astfel ca laptele, carbonic acid, suc de portocale, bere, animale şi ulei vegetal, apă potabilă şi aşa mai departe. Materialul interior din cauciuc este cea mai mare parte NR sau cauciuc sintetic. De obicei, trebuie să aibă clasa alimentare FDA, nivelul DVGWA, KTW sau CE şi alte calificări standard.

Furtun de aer. Pentru compresoare, Aparate pneumatice, minieră, construcţii şi aşa mai departe. Material de la BNR, de izolare din PVC compozit, PU, SBR majoritatea. De obicei, au cerinţe stricte privind aplicarea de presiune.

Furtun de sudare. Pentru gaz, sudare, tăiere şi aşa mai departe. Termoizolant material de la BNR sau cauciuc sintetic majoritate, din plastic se face de obicei de roşu, albastru, galben şi aşa mai departe pentru a arăta speciale cu gaze. Furtun de ventilație.

Pentru căldură, praf, emisii de fum, chimic gaze şi aşa mai departe. Izolarea la materiale termoplastice, din PVC de cea mai mare parte. De obicei, tubul are un design retractabil.

Furtun aspirare materiale. Pentru gaze, ceata, praf, particule, fibra, pietriş, ciment, îngrăşăminte, praf de cărbune, fluxul de nisip, beton, gips şi alte particule solide care conţin lichid de transport şi aşa mai departe. Materiale de cauciuc interne NR, NBR, SBR, majoritatea PU. Rezistenta la uzura, de obicei, ridicat de cauciuc externe.

Furtun de ulei. Pentru combustibil, diesel, kerosen, ulei şi aşa mai departe. Material de la BNR, de izolare din PVC compozit, SBR majoritatea. De obicei, în interiorul şi în afara liantul între sârmă conductoare, pentru a preveni Marte.

Furtun furtune chimice de cauciuc. Pentru acid, solutii chimice şi aşa mai departe. Termoizolant material EPDM cea mai mare parte. De obicei, acest tip de necesitatea de a personaliza materiale si design.


Produse