Acasă > Stiri > Conţinut
Garnituri de cauciuc fixate la o rulment pe o garnitură
Aug 10, 2017

Garnituri de cauciuc Fixate la rulment pe garnitură

O mașină de spălat de cauciuc este un inel constituit din una sau mai multe părți, fixat pe o garnitură pe lagăr și în contact cu o altă garnitură sau formând un spațiu alungit pentru a împiedica lubrifierea și obiectele străine. Șaibele de cauciuc sunt fluorură de vinil și copolimer hexafluoropropilenă realizat din sigiliu. (Producător profesionist de garnituri de cauciuc de înaltă calitate)

China a dezvoltat, de asemenea, o varietate de cauciuc de fluor, în principal din cauciuc fluorură poliolefinică, cum ar fi 23, 26, 246 și cauciuc pe bază de nitrosofluor; Și apoi a dezvoltat o varietate mai nouă de tetrafluoro fluorură, perfluoro Cauciuc, fluor fluorură de cauciuc, aceste cauciuc fluor sunt primii aviație, aerospațială, navigație și alte nevoi de apărare naționale de sprijin, și să promoveze treptat aplicarea la sectorul industriei civile. (Producător profesionist de garnituri de cauciuc de înaltă calitate)

Fluorul de cauciuc pe solubilitatea gazului este relativ mare, dar rata de difuzie este relativ lentă, astfel încât performanța generală a permeabilității este relativ mică. 26 tip de cauciuc de fluor la 30 ℃ pentru oxigen, azot, heliu, permeabilitatea dioxidului de carbon și cauciuc butil, cauciuc butadienic, neopren, cauciuc natural este mai bun. Elastomerii de fluor sunt utilizați pe scară largă în industria automobilelor, în industria chimică, aerospațială, marină și în multe industrii datorită rezistenței la flacără, etanșeității la aer, rezistenței la temperaturi ridicate, rezistenței la ulei, rezistenței la sol, rezistenței la flacără, rezistenței chimice și rezistenței la intemperii. pe. Sigiliul fluoroelastomeric este singurul element de cauciuc care poate fi utilizat în condiții de vid înalt, sub 1,33 x 10-7 Pa, iar alte cauciucuri nu pot fi utilizate pentru etanșare. (Producător profesionist de garnituri de cauciuc de înaltă calitate)

Cauciucuri aplicații garnituri:

Elastomerii fluorurați sunt utilizați pe scară largă în industria auto, chimică, aerospațială și multe industrii de misiune datorită rezistenței la flacără excelente, etanșeității la aer, rezistenței la temperaturi ridicate, rezistenței la ulei, rezistenței la sol, rezistenței la flacără, rezistenței chimice și rezistenței la intemperii. Valoarea mențiunii sigiliului fluoroelastomeric este singura utilizare în condiții de vid înalt, la 1,33 x 10 -7 Pa de mai jos, alt tip de cauciuc nu poate fi utilizat pentru etanșare. Excelenți producători interni și străini vor fi utilizați pentru a produce produse, cum ar fi Statele Unite, sigiliul de produs al companiei este utilizarea acestui tip de material. (Producător profesionist de garnituri de cauciuc de înaltă calitate)

Compania mea după ani de producție de produse din cauciuc, a acumulat o bogăție de experiență, tot felul de produse din cauciuc pe care le putem produce, pot fi, de asemenea, personalizate în funcție de cerințele clientului speciale garnituri de etanșare inele de cauciuc caracteristicile tipului de produse din cauciuc, Vechile apeluri ale clienților negociază!


Produse