Acasă > Stiri > Conţinut
Cauciuc cuplaje transmite cuplul
Aug 25, 2017

Cauciuc cuplaje transmite cuplul

Cuplajele sunt piese mecanice, care sunt folosite pentru a cupla două linii de arbori (unitate axe si arbori de condus) în diferite mecanisme pentru a roti împreună pentru a transmite cuplul. În transmisie de mare viteză putere grele, unele cuplaje au rol de amortizare, amortizare şi îmbunătăţirea performanţelor dinamice a arborelui. Cuplajul este format din două jumătăţi, care sunt legate de arbore de antrenare și arborele de sclav, respectiv. Puterea generală masina cea mai mare parte prin cuplare şi maşină de lucru conectat, astăzi este vorba despre diafragma paşii de selecţie şi metode de cuplare.

În primul rând, alegerea de cuplare standard diafragma. Designerii ar trebui să selectaţi mai întâi cuplare în standardele naționale, standardele industriei de maşini şi brevete naţionale de cuplare în alegere, numai in cuplaj standard existente şi cuplare brevet nu pot satisface design-ul are nevoie de necesitatea de a proiecta propriile cuplare .

2. ajustaţi modelului în funcție de diametru ax. Selecția inițială a dimensiunii de cuplare a diafragmei cuplare, adică, diametru ax gaura d şi lungimea gaura ax L, trebuie să îndeplinească cerințele principale și trailing sfârşitul ax diametru, altfel dimensiunea de cuplare este ajustat Potrivit ax diametru d. scop principal şi condus ax diametru nu este la fel ca fenomen normal, atunci când cuplul, aceeaşi viteză, principal şi condus termina ax diametru nu este la fel, ar trebui să fie selectate în conformitate cu diametru mare ax cuplare model. Noul design al rețelei de transport, ar trebui să fie selectate în conformitate cu GB / T3852 în dispozițiile de tip gaura ax şapte, se recomandă utilizarea tipului ax J1-axa pentru a îmbunătăţi versatilitatea şi interschimbabile, lungime ax potrivit prevederilor standarde de produs de cuplare

3. Selectaţi tipul de conexiune. Tipul de conexiune de cuplare depinde de selecţia principală şi tipul de sclav a axei de tipul de conexiune, prin utilizarea generală a conexiunilor cheie pentru tipul de conexiune cheie unificat și codul, în GB / T3852 oferă şapte canelură tip, patru conexiune fără cheie, cu mai mult de t El tip cheie.

4. selecţie de soiuri, de tip, specificații de cuplare. În funcţie de combinaţia de masina de putere şi de cuplare tip sarcina, viteza, mediul de lucru şi alţi factori, a selectat soiuri de cuplare; în funcţie de cuplare de potrivire, cuplare şi alţi factori selectat tipul de cuplare; în funcţie de cuplul nominal, diametrul arborelui cu lungimea de gaura ax selectat caietul de sarcini. Pentru a asigura puterea de ax şi cheia, după selectarea modelul de cuplare, verifica a verifica puterea ax şi cheie pentru a finaliza modelul de cuplare.Fabrica de produse Haining Qianlang cauciuc

ADAUGA:1 Liluqiao, Zhengyang, Maqiao Street Haining, Zhejiang 314419 China.

TEL:+ 86-573-87767299

FAX:+ 86-573-87763488

E-mail:Sales@qlrubber.com


Produse