Acasă > Stiri > Conţinut
Lider in industria cauciucului natural sigiliu
Jan 21, 2017


Cauciuc natural sigiliu are rezistenţă bună la abraziune, elasticitate, rezistenţa la tracţiune şi alungirea. Dar este uşor de îmbătrânire în aer, caldura variabila vâscozitate, extinderea uşor în ulei mineral sau benzină şi dizolvat, dar nu de rezistente la acid alcaline. Adecvat pentru utilizarea în Podul deformarea articulatiilor, conducte de ventilatie si alte lichide cu ionilor hidroxil. Uz general de temperaturi de -20 ~ 100 grade C. Materialul este în principal format din rasini din PVC şi alte materiale auxiliare.


Caracteristicile materialelor:

(1) pot produce benzi greu de etanşare.

(2) low-cost: pretul este mai mic în comparaţie cu alte materiale.

(3) bun imbatranire rezistenta: modificat PVC condiţii normale de viaţă de 15 ani.

(4 rezistenta la ulei este bun: modificat PVC adăugat cianură de butil praf, are ulei de bună rezistenţă.

(5) la duritatea de bandă de etanşare moale variază foarte mult cu temperatura: în comparaţie cu alte materiale, duritatea de bandă de etanşare variază foarte mult cu temperatura. Modelului de utilitate este potrivit pentru utilizarea de ulei hidraulic de petrol, glicol ulei hidraulic, două ester de ungere ulei, benzina, apa, siliciu unsori, ulei siliconic, etc... Este în prezent cel mai utilizat pe scară largă, cel mai mic cost de garnituri de cauciuc. Nu se aplică la solvenţi polari, cum ar fi cetonele, nitro hidrocarburi, ozon, MEK şi cloroform. Uz general de temperaturi de -40 ~ 120 grade C. Cum ar fi O inel de ulei seal, bol de cauciuc, diafragma, valve, burduf, este folosit pentru a face pături şi uzura pieselor.

1 înainte de instalarea de sticlă pentru a elimina impuritatile din slotul, cum ar fi mortarul, caramida, Aşchii de lemn, sticla trebuie atent plasate pe ambele părţi, pentru a asigura clearance-ul uniforme, şi în timp util este fix, de a preveni trecerea de coliziune, se abat de la centrul de fanta.

sigiliu de cauciuc 2 nu putem trage prea strans, lungime decât lungimea ansamblului de 2O-3Omm. Instalarea trebuie să fie stabilite în loc, suprafaţa este plat, în strânsă legătură cu sticlă, geamul din jurul canelura, uniforme de stres. La colt de cauciuc benzi ar trebui să fi înclinat pentru a deschide, şi la pauză lipici ferm lipit.


Produse